Zingen als teambuilding


Lucette van den Berg verzorgt zangworkshops op maat voor evenementenorganisaties en bedrijven.Haar aanpak: Weinig praten en veel doen. Samen zingen werkt verbroederend en bevordert onderlinge relaties en communicatieWat heeft zingen nu met teambuilding te maken?


Zingen is communiceren. Met jezelf, maar ook met je omgeving.
Communicatie heeft alles te maken met luisteren naar elkaar. Wanneer je effectief naar elkaar luistert en communiceert, kun je in harmonie met elkaar samenwerken. 
Door samen te zingen, leer je op een speelse en natuurlijke manier naar elkaar te luisteren en te kijken.
Tijdens de cursus wordt niet alleen het individu aangesproken, maar wordt er ook samengewerkt. 
Zingen verbroedert, maar zorgt er ook voor dat je 'open' gaat staan naar je omgeving.Voor wie is het geschikt?

Bedoeld voor teams, die streven naar een optimale interne communicatie en samenwerking en daar op een innovatieve manier aan willen werken.
Daarnaast is het ook zeer geschikt voor managers.Wat is het effect van deze cursus?
De deelnemers ervaren verbondenheid met elkaar, door samen te zingen en het effect wat dit teweegbrengt.Door verschillende 'zang' oefeningen samen te doen, leren deelnemers samen te werken en oog te hebben voor elkaar.Door samen te zingen leer je naar elkaar te luisteren, wat een betere communicatie oplevert.


Wat doe je tijdens deze cursus?

 Na uitleg, ademhalingsoefeningen en klankvorming gaan de deelnemers interactief aan het werk met het ontdekken van hun stem en gevoel door het zingen van eenvoudige liedjes en canons. 


Groepsomvang:

10 tot 30 deelnemers
Duur en tarief: in overleg